[casa_krokodil.jpg]

 

 

 

Vakantiewoning  “Avalancha de Reposo”.


Middenin een mooi aangelegde tuin van 6000 m2 staat deze zorgvuldig gerestaureerde grotwoning. De woning beschikt over 4 comfortabele slaapkamers, die elk hun eigen ruime badkamer met inloopdouche hebben.

Drie van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en er is één grote slaapkamer met vier éénpersoonsbedden.

Op verzoek kunnen ook kinderbedjes geplaatst worden.

 

De woning heeft een een zeer royale, volledig uitgeruste keuken met een 4 pits gasfornuis met oven, een vaatwasser, een koelkast met diepvries, een Senseo koffiemachine, een waterkoker, een magnetron etc.

Er is ook nog een buitenkeuken waarin eveneens een grote koelkast, een gasfornuis, een wasmachine en een magnetron aanwezig zijn. De buitenkeuken grenst aan het overdekte terras met een grote eettafel. Hier staat ook een vaste stenen  barbecue.

 

Naast dit alles is er in de grotwoning een eetkamer met een pelletkachel*, die de gezelligheid geeft van een houtkachel.

Tot slot is er een speciale kamer om te ontspannen of relaxed TV te kijken. Het zenderaanbod is zeer compleet, inclusief alle Vlaamse en Nederlandse zenders.


Bedlinnen, handdoeken, douchegel en shampoo zijn in de woning aanwezig, maar voor strandlakens dient u zelf zorg te dragen.

Allerlei spellen en leesboeken zijn er ook in de woning.

 

In de zeer ruime tuin ligt een zoutwater-zwembad van 10 x 5 meter met daaromheen een mooi aangelegd terras met ligstoelen, parasols en schaduwdoeken.

 

De vakantiewoning is in principe goed toegankelijk voor bejaarden en voor mensen die minder mobiel zijn. Een van de slaapkamers met badkamer is eveneens rolstoeltoegankelijk. Eerlijkheid gebied te zeggen, dat de woning niet voor 100% is aangepast voor gebruik van een rolstoel.

 

In de vakantiewoning worden helaas geen huisdieren toegelaten.

 

Na elke verhuur wordt de vakantiewoning  grondig schoongemaakt.

De kosten voor de eindschoonmaak bedragen €145,00.

Wij verwachten van onze gasten, dat ze aan het eind van de huurperiode de vakantiewoning netjes achterlaten.


* de eindschoonmaak, het verbruik van elektriciteit, gasflessen en pellets voor de pelletkachel zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

 

Op de dag van aankomst bent u vanaf 14.00 uur welkom in de woning.

Op de dag van vertrek wordt u verzocht de woning uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

Dit geeft ons de gelegenheid de woning te reinigen voor de nieuwe huurders.

Wij hopen van ganser harte u binnenkort een keer te mogen verwelkomen in onze vakantiewoning. Wij zorgen ervoor dat op dat moment een welkomstdrankje voor u klaar staat. 

 


“Het mooiste dat het leven biedt is af en toe te dromen….dat alles nog beginnen moet en het mooiste nog moet komen… “
Hartelijk bedankt voor uw interesse,

                                            Stef-ine 

TOSCAR DE CUJA 4 - LA CANALOSA
HONDON DE LAS NIEVES - ALICANTE - SPANJE
nadine_ingels@hotmail.com +32 479919177